Baş Antrenörümüz Emrah Benli ile 3 senelik sözleşme yeniledik

A Erkek Basketbol ・ 14 Temmuz 2021

2020-2021 sezonunda TB2Lde şampiyon olarak bu sene Türkiye Basketbol Liginde mücadele etme hakkını kazanan A Erkek Basketbol Takımımız, Baş Antrenörümüz Emrah Benli ile 3 senelik sözleşme yeniledi. Kulüp ofisimizde gerçekleşen imza töreninde Yönetim Kurulu Başkanımız Kerem Mağdenli, "Geçtiğimiz sene büyük bir başarıya imza atan, TED Ankara Kolejinde önce öğrenci ve sporcu olarak yetişen, sonrasında ise öğretmen ve Antrenör olarak okulumuza ve kulübümüze hizmet eden Emrah Benli ile uzun soluklu bir proje kapsamında daha da büyük başarılara imza atacağımıza inancımız tamdır." dedi.


A Erkek Basketbol Takımından sorumlu YK üyesi Burak Arıcan ise , " Geçtiğimiz sezon TB2L de 20 yaş ortalaması ile ligin en genç takımı idik. Güçlü rakiplerinden daha düşük bütçe ile Şampiyon olan takımımızı bu vesile ile bir kez daha kutluyorum, Emrah Benli, TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü'nün önemli bir değeridir, önümüzdeki 3 sene boyunca koyduğumuz hedef doğrultusunda genç ve potansiyelli oyunculara kendilerini geliştirme fırsatı sunacak, aynı zamanda da kendi bünyemizden yetiştirdiğimiz sporcularla TBL de üst sıraları hedefleyen bir ekip kuracağız ."dedi.


TED Ankara Kolejliler A Erkek Basketbol Baş Antrenörü Emrah Benli ise, yetiştiği kulübünün üstlendiği misyonda uzun soluklu bir anlaşmanın kendisine duyulan güveni gösterdiğinin altını çizerek, ‘ Bu güven, bana ve ekibime camiamıza karşı önemli bir sorumluluk yükledi. Başta Başkanımız Kerem Mağdenli olmak üzere bana ve ekibime güvenen herkese teşekkür ediyorum. Hedefimiz potansiyeli yüksek genç oyuncularla doğru basketbol oynamak, doğru işi yapmak, çok çalışmak, beraberinde başarı gelecektir’ dedi.


 


Diğer Haberler

KULÜP SPONSORLARI


A Erkek Basketbol Sponsorları


A Kadın Voleybol Sponsorları


Basketbol Gençler Takımı (BGL) Sponsorları


expand_less