A Erkek Voleybol Takımımız Kadroyu İmza Töreni ile Açıkladı

A Erkek Voleybol ・ 9 Ekim 2020

U16 Kızlar Takımımız Kocaeli’de oynanan Türkiye Şampiyonası’nda Emlak Konut’u 68-59 mağlup ederek yarı finalde ! Sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ederiz. Takımımız, yarı final maçını bugün saat 15:30'da Galatasaray ile oynayacak.

Bu sezon 2.Lig'de mücadele edecek olan  A Erkek Voleybol takımımızda imzalar atıldı.

Kulüp binasında gerçekleşen imza törenine Başkanımız Z.Kerem Mağdenli ve Yönetim Kurulu üyeleri Tulga Dal ile Özgür Sulkalar katıldı.Baş antrenörlüğünü Aytuğ Pehlivan'ın yapacağı takımın yardımcıları ise Ertan Ertekin ve Beyza Şanal . A Milli takım sporcusu Sabit Karaağaç'ın kaptanlığındaki kadroda Mert Sönmezgül, Rıza Cem Akgün, Mahir Can Tosun, Berk Çetin, Rifat Çağatay Kale, Fırat Tok, Berk Baran Akgöl, Yusuf Seven, Emir Güleç , Çağatay Ok gibi tecrübeli isimlerin yanı sıra altyapımızdan yetişen Tan Doğan, , Alican Ak, Zafer Er yer almakta.

İmza töreninde konuşan Başkan Kerem Mağdenli şöyle dedi: “Geçtiğimiz sezon verdiği iyi mücadeleler sonucu  2.Lig’e yükselen takımımıza yeni sezonda başarılar diliyorum. Tecrübeli sporcuların yanı sıra genç yeteneklerden oluşan kadronun formamızı en iyi şekilde temsil edeceğine inancım tam.”


Diğer Haberler

KULÜP SPONSORLARI


A Erkek Basketbol Sponsorları


A Kadın Voleybol Sponsorları


Basketbol Gençler Takımı (BGL) Sponsorları


expand_less