İKLİM KRİZİNE KARŞI HAREKETE GEÇTİK!

A Erkek Basketbol ・ 25 Nisan 2022

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 31 Ocak 1928 yılında kurulan TED Ankara Koleji, kuruluşundan itibaren çevre konusunda öncü bir yaklaşım sergilemiş ve kendini “Bozkırda yeşil bir yuva” olarak tanımlamıştır. Bu anlayışla, İklim krizini eğitim perspektif ve stratejisine öncelikli konular arasına alan okulumuz, çok sayıda farkındalık etkinliğine imza atmıştır. Bu çerçevede yeni bir adımı Kolejli öğrencilerin kurduğu TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü atmıştır.

Bugün gerçekleşen Misli.com Türkiye Basketbol Ligi TED Ankara Kolejliler – Finalspor basketbol maçına, A erkek basketbol takımımız, TED Ankara Koleji BTEC Sanat ve Tasarım Diploma Programı öğrencilerinin tasarladığı iklim krizi temalı formalarla sahaya çıkmıştır.
Öğrencilerimiz ve sporcularımızın bu ikili sıkıştırması, iklim krizinin hücumunu durdurup farkındalık yaratmak ve topu kapmak 22 Nisan Dünya Günü’nde önemli bir adım olmuştur.

TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kerem Mağdenli ve Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü GÜNDER Yönetim Kurulu Üyesi ve ELİN Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Arda Yalı, ev sahibi takım TED Ankara Kolejliler’in iklim krizine karşı farkındalık amacı ile bu karşılaşmada giydiği formaları tasarlayan TED Ankara Koleji Vakfı 10. Sınıf öğrencileri İzgi Nilsu Başer ve Deniz Ergen ‘e günün anısına plaket ve hediyelerini verdi.


Diğer Haberler

KULÜP SPONSORLARI


A Erkek Basketbol Sponsorları


A Kadın Voleybol Sponsorları


Basketbol Gençler Takımı (BGL) Sponsorları


expand_less