KIDS ATHLETIC

Bu eğitimde asıl hedef;  Hitap edilen kitlenin 3-12 yaş grubundaki çocuklarda, fiziksel açıdan olumlu etkileri olarak, hareket becerileri edindirme, temel motorik özelliklerini ( Kuvvet, sürat, dayanıklılık, hareketlilik, koordinasyon) geliştirmeye yönelik etkileri vardır. Genel anlamda olumlu etkileri ise, kurallara uyma, paylaşma, işbirliği gelişimi, sevgi, saygı, hoşgörü, dürüstlük, adaletli, düzenli, planlı ve sosyal davranışlar açısından olumlu gelişim yönü sağlamaktadır.

 

Eğlenceli Çocuk Atletizm Oyunları ile eğlendirme ve spor sevgisini aşılamak ve geliştirmek önemli bir kavramdır.

 

Bu dönem aynı zamanda çocukların bilgiye aç oldukları, şaşırtıcı bir süratle öğrendikleri ve becerilerin çoğunu oyun yoluyla edindikleri dönemdir.

 

Çocuklar için öğrenmenin en iyi yolu olan oyun aynı zamanda bizi “Eğlenceli Çocuk Atletizm Eğitimini”  çocuklar için cazip hale getirme hedefine ulaştıracak bir araçtır.

 

Programlar kalabalık gruplara göre ve eğitsel oyun yönteminde hazırlanmaktadır. Takımların faaliyet gösterecekleri çok sayıda istasyonun kurulmasıyla en az yetenekli çocukların dahi katkıda bulunmalarına fırsat verilmesi gerekir. Bu çocukların da takımın aldığı sonuçta pay sahibi olmaları ve kendilerini yararlı hissetmelerinin sağlanması büyük önem taşır. Her zaman takım faaliyetine katılımın ve eğlence öğesinin öne çıkmasına dikkat edilmelidir.

 


Diğer Haberler

KULÜP SPONSORLARI


A Erkek Basketbol Sponsorları


A Kadın Voleybol Sponsorları


Basketbol Gençler Takımı (BGL) Sponsorları


expand_less