Üyelerimize Duyurumuzdur

Kulüp, Duyurular ・ 10 Temmuz 2021

ÜYE DUYURU METNİ

Kulübümüzün 15 Haziran 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurulu’nda, üyelerce verilen önergenin oylanması sonucunda, üyelerimizin geçmişe dönük tahsil edilemeyen aidat borçlarından son üç yıl hariç geçmişe dönük tüm borçlarının (2017 yılı ve öncesi) affedilmesine toplantıya katılan üyelerin oybirliği ile karar verilmiştir.

Aynı genel kurulda yapılan tüzük değişikliği sonucunda, Dernek Tüzüğünün 12. Maddesi’nde iki bütçe yılına ait üyelik aidatını süresinde ödememiş olanların Yönetim Kurulu kararıyla üyelikten çıkartılacaklarına ilişkin hükümde öngörülen süre, üyelere kolaylık sağlamak adına üç bütçe yılı olarak değiştirilmiştir.

Bilindiği üzere, kulübümüzün gelir kaynakları arasında, üyelik aidatları da bulunmakta olup, Yönetim Kurulumuz, üye aidatlarını toplamakla yükümlüdür. Bu kapsamda, 2018-2019-2020 yıllarına ilişkin üyelik aidat borcu olan üyelerimizin, Kulübümüz ile  0(312) 220 30 35 Numaralı telefondan ya da info@kolejliler.com e-posta adresi üzerinden temasa geçerek, borçlarını 30 Eylül 2021 tarihine kadar ödemelerini rica ederiz. Aksi takdirde, gerek Tüzüğümüzün ilgili hükümlerini uygulamak, gerekse üyelerin borç yükünün artmasının önüne geçmek amacıyla, son üç bütçe yılına ait üyelik aidatlarını ödemeyen üyelerimiz üyelikten çıkartılacaklardır.

Saygılarımızla,

TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü

Yönetim Kurulu

 

 

 

 


Diğer Haberler

KULÜP SPONSORLARI


A Erkek Basketbol Sponsorları


A Kadın Voleybol Sponsorları


Basketbol Gençler Takımı (BGL) Sponsorları


expand_less